Perheiden


tukena


Tuntuuko perhearki rankalta? Kaipaatko juttuseuraa muista samassa tilanteessa olevista perheistä? Haluatko pistäytyä paikassa, jossa muutkin perheet viettävät aikaa vapaaehtoisten kanssa?

Perhearki on parhaimmillaan ihanaa aikaa, mutta monet kokevat riittämättömyyden tunteita ja apukäsien tarvetta. Omien tunteiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Tarjoamme sinulle osallistumisen kokemuksia ja palveluita olohuonetoiminnasta perheiden keskusteluapuun. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

 

Isä ulkona kahden lapsen kanssa, toinen lapsista on isän reppuselässä.

Ystäväni houkutteli minut Albertin olohuoneelle. Sain kerrankin juoda kahvini rauhassa vapaaehtoisen seurustellessa lapseni kanssa.

Perheitä HelsinkiMission jumppasalissa Perheitä HelsinkiMission jumppasalissa

Katso perheille suunnatut tapahtumat

Järjestämme lukuisia tapahtumia Albertinkadulla ja Albertinkadun olohuoneella eli Olkkarissa. Katso perheille suunnatut tapahtumat kategoriasta ”Perheet”.

Liittymällä Albertin olohuoneen Facebook-ryhmään saat myös tietoa tulevista tapahtumista.

Mitä on yksinäisyys?

Yksinäisyys on luonnollista ja yleistä, Suomessa jopa 400 000 ihmistä kokee sitä ajoittain tai jatkuvasti. Siihen voi kuitenkin vaikuttaa. Tule mukaamme oppimaan yksinäisyydestä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.