×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Kuukausilahjoitus

NÄIN TUKESI AUTTAA

Jokainen lahjoitus on tärkeä ja pienelläkin kuukausilahjoituksella saadaan suuria aikaan. Kuukausilahjoittajat ovat tärkeimpiä tukijoitamme, sillä auttamistyömme jatkuvuus on mahdollista vain säännöllisten tukijoidemme ansiosta.

Alla esimerkkejä siitä, mitä eri suuruisilla vuoden aikana kertyvillä kuukausilahjoituksilla saadaan aikaan. Voit myös käydä tutustumassa auttamistarinoihin Myötätuntouutisia-verkkolehdessämme.
 

15 e/kk

Lahjoitat joka kuukausi yksinäisyydestä kärsivälle nuorelle tapaamisen ja keskustelutuokion vapaaehtoisen tukihenkilön kanssa. Tukihenkilötoiminta on ohjattua ja sitä varten pitää kouluttautua. Lahjoitusvarat käytetään tukihenkilöiden löytämiseen, haastattelemiseen ja kouluttamiseen.

20 e/kk

Tarjoat yksinäiselle seniorille vapaaehtoisen tukihenkilön tukea kahdeksan kuukauden ajaksi. Tukihenkilö tapaa tuettavaansa noin joka toinen viikko ja sitoutuu tukihenkilöksi vähintään vuodeksi.

30 e/kk

Lahjoitat vuoden aikana kuudelle ahdistuneelle, yksinäiselle nuorelle maksuttoman keskustelutapaamisen kriisityön ammattilaisemme kanssa. Auttamalla ajoissa nuoret pääsevät helpommin ja varmemmin takaisin oikeille raiteille.
 

TOIMINTAMME OHJENUORAT

HelsinkiMission varainhankinnan tulot ohjataan senioreiden, nuorten ja lapsiperheiden yksinäisyyden vähentämiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Toimimme kustannustehokkaasti, emme tavoittele emmekä jaa voittoa.

Voit lukea lisää toiminnastamme vuoden 2020 vuosikertomuksesta.