Nuori, et ole


yksin


Oletko vaikeassa elämäntilanteessa? Onko sinulla ongelmia ihmissuhteissa? Tunnetko itsesi yksinäiseksi? Haluatko oppia kohtaamaan itsesi myötätunnolla?
 
Moni ikäisesi tuntee tällä hetkellä yksinäisyyttä tai riittämättömyyttä. Nuorten kriisipiste on täällä sinua varten – löydät luottamuksellista keskusteluapua ja tukea arkeen. Kerro meille, mikä on mielen päällä!

We also offer counselling in English.

Nuorten kriisipiste

Nuorten kriisipiste tarjoaa 12–29-vuotiaille useita maksuttomia palveluja, joista valita. Voit jutella kasvotusten tai etäyhteyksin, tavata ryhmässä tai kaksin. Mikä vain sinulle sopii.

Tutustu palveluihimme

Kertomuksia yksinäisyydestä – opas nuorille

Kaipaatko keinoja helpottaa omia yksinäisyyden kokemuksiasi? Jos vastasit kyllä, et ole yksin. Moni tuntee samoin, ja Kertomuksia yksinäisyydestä -opas tuo esiin nuorten omakohtaisia tarinoita yksinäisyydestä. Opas tarjoaa harjoituksia ja ratkaisuja yksinäisyyden vähentämiseen.

Minä riitän -opas

Haluaisitko ystävystyä itsesi kanssa ja päästää irti liiallisesta vaativuudesta ja kriittisyydestä? Minä riitän -oppaan avulla saat työkaluja itsesi lempeään kohtaamiseen. Voit lukea opasta sähköisesti tai tulostaa sen maksutta!

School to Belong

School to Belong -ohjelma auttaa kouluyhteisöä tunnistamaan ja lievittämään nuorten kokemaa yksinäisyyttä sekä tarjoaa työkaluja yksinäisyyteen puuttumiseen. Ohjelma tekee yksinäisyyden vähentämisestä koko koulun yhteisen asian. Aatteen, jonka puolesta yhdessä toimitaan.

Mitä on yksinäisyys?

Joka kymmenes suomalainen kärsii haitallisesta yksinäisyydestä.
Yksinäisyyteen voi kuitenkin vaikuttaa. Tule mukaamme oppimaan yksinäisyydestä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.