Nuori,


et ole yksin


Oletko vaikeassa elämäntilanteessa? Onko sinulla ongelmia ihmissuhteissa? Tunnetko itsesi yksinäiseksi? Haluatko oppia kohtaamaan itsesi myötätunnolla?
 
Moni ikäisesi tuntee tällä hetkellä yksinäisyyttä tai riittämättömyyttä. Vapaaehtoisemme ja ammattilaisemme ovat täällä sinua varten – löydät luottamuksellista keskusteluapua ja tukea arkeen. Kerro meille, mikä on mielen päällä!

Tarjoamme 12–29-vuotiaille useita maksuttomia palveluja, joista valita. Voit jutella kasvotusten tai etäyhteyksin, tavata ryhmässä tai kaksin. Mikä vain sinulle sopii.

Minä riitän -opas

Haluaisitko ystävystyä itsesi kanssa ja päästää irti liiallisesta vaativuudesta ja kriittisyydestä? Minä riitän -oppaan avulla saat työkaluja itsesi lempeään kohtaamiseen. Voit lukea opasta sähköisesti tai tulostaa sen maksutta!

Löydät meidät myös Jodelista @mielenmaisema-kanavalta, jossa voit keskustella anonyymisti ammattiauttajiemme kanssa pääkaupunkiseudulla.

Yksinäisyysfoorumi

Yksinäisyys on luonnollista ja yleistä, Suomessa jopa 400 000 ihmistä kokee sitä ajoittain tai jatkuvasti. Siihen voi kuitenkin vaikuttaa. Tule mukaamme oppimaan yksinäisyydestä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.