Osallistu FIT-koulutukseen

Mistä tiedät, että onnistut asiakastyössäsi? Tiedätkö, mitkä työsi osa-alueet kaipaavat kehittämistä?

Palautteen antaminen ja saaminen on elinehto yksilön kehittymiselle, mutta palautetietoisen organisaation luominen vaatii pitkän aikavälin työtä.

Palautetietoinen hoito on koulutusta vaativa lähestymistapa asiakastyöhön, sen arviointiin ja kehittämiseen. Se on myös prosessi, jota oppii parhaiten yhteistyössä muiden palautetietoisesta työskentelystä kiinnostuneiden toimijoiden kanssa. FIT on samaan aikaan helposti ymmärrettävä tapa kerätä asiakaspalautetta sekä laaja-alainen vaativa palautekulttuurin järjestelmä, joka muuttaa sitä käyttävän organisaation työskentelytapoja ja -kulttuuria olennaisesti. 

Koulutuksilla palautetietoinen hoito haltuun 

HelsinkiMission tytäryhtiö Aktori Oy tarjoaa koulutusta palautetietoisen hoidon (FIT) lähestymistapaan. Kouluttajina toimivat Scott D. Millerin akkreditoimat International Center for Clinical Excellence -sertifioidut FIT-kouluttajat Heidi Nygård-Michelsson ja Charlotte Wieliczko  

Koulutuspakettimme tukee palautetietoisen työskentelyn kokonaisvaltaista käyttöönottoa, joka tutkimusten mukaan varmimmin tuottaa tuloksia.

 
FIT-koulutuksista sanottua

FIT-koulutus antoi ajanmukaista ja erittäin hyödyllistä tietoa palautetietoisesta hoidosta. Kouluttajat kuuntelivat herkällä korvalla osallistujien tarpeita ja FIT-filosofian mukaan ohjasivat toimintaansa sen mukaisesti.

Maiju Ahola, kouluttajaterapeutti, Lyhytterapiainstituutti

FIT-koulutukset ovat olleet innostavia ja ajatuksia herättäviä. Kouluttajien vahva asiantuntemus palautetietoiseen hoitoon liittyen herätti paljon luottamusta. Suosittelen todella lämpimästi HelsinkiMission FIT-koulutuksia! 

Lyyli Iivarinen, psykoterapeutti, HUS lastenpsykiatria