×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Sinustako vapaaehtoinen?

Vapaaehtoistyö
Seniorien keikka-auttajaksi

Keikkailu on helppo tapa aloittaa vapaaehtoistoiminta. Keikkalaisena tarjoat konkreettista apua ikäihmiselle arjen pulmatilanteissa.

Digivapaaehtoiseksi

Digivapaaehtoisena opastat senioria eri laitteiden ja sähköisten palveluiden käytössä. Opastukset tapahtuvat senioreiden kodeissa kahden kesken. 

Seniorin tukihenkilöksi

Tukihenkilönä toimit luotettavana tukena seniorille, joka kaipaa toisen ihmisen seuraa ja läsnäoloa. Tukisuhteeseen sitoudutaan vähintään vuodeksi.

Lapsiperheen keikka-auttajaksi

Keikkailu on kertaluonteista avunantoa. Voit esimerkiksi lähteä perheen mukaan leikkipuistoon tai asiointiavuksi tai tarjota juttu- ja leikkiseuraa perheen kotona.

Lapsiperheen mentoriksi

Vapaaehtoisena perhementorina annat lapsiperheen vanhemmalle tukea ja arjen apua vuoden ajan. Ajoissa annettu apu voi estää haasteiden kärjistymistä.

Perhekaveriksi Uuteen lastensairaalaan

Vapaaehtoisena perhekaverina tarjoat keskusteluseuraa ja apua perheiden sairaala-arkeen. 

Nuoren tukihenkilöksi

Tukihenkilönä olet luotettava aikuinen nuorelle. Tukihenkilö voi toimia poikkeustilan aikana myös karanteenikaverina, joka tukee nuorta etäyhteyksin.

Seniorien ryhmänohjaajaksi

HelsinkiMission vapaaehtoiset ohjaavat monenlaisia senioriryhmiä. Niissä lauletaan, kuntoillaan, keskustellaan, muistellaan tai leivotaan.

Vapaaehtoiseksi Aamukorvaan

Aamukorva on yli 60-vuotiaille tarkoitettu luottamuksellinen auttava puhelin, joka vastaa vuoden jokaisena aamuna kello 5–8. 

Vapaaehtoiseksi Albertin olohuoneeseen

Albertin olohuone Kampissa, osoitteessa Albertinkatu 33, on viihtyisä kohtaamispaikka pikkulapsiperheille ja senioreille.

Soittokaveriksi

Tule soittokaveriksi Resonaarin musiikkikoulussa opiskelevalle lapselle, nuorelle tai aikuiselle.

Bli volontär på svenska

Du kan också fungera som volontär hos oss på svenska. Genom att klicka på denna ruta kommer du till den...

Keikkavapaaehtoistoiminnan malli

Tarjoamme vapaaehtoistoiminnan mallia ja sen käynnistämiseen tarvittavaa konsultoivaa tukea myös muille organisaatioille.

Sinustako vapaaehtoinen?

HelsinkiMission vapaaehtoisena voit lievittää seniorin, nuoren tai lapsiperheen yksinäisyyttä.  Hae mukaan!