×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Albertin olohuoneessa tapahtuu

tervetuloa Albertin olohuoneelle

HelsinkiMission Albertin olohuone on lämminhenkinen ja yhteisöllinen kohtaamispaikka lapsiperheille ja senioreille Helsingin ydinkeskustassa. Toimimme osoitteessa Albertinkatu 33. Albertin olohuoneessa sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta maksuttoman kahvikupposen äärellä. ”Olkkarilla” tutustut toisiin, pikkulapsiarkea viettäviin vanhempiin, samalla kun perheen pienimmät opettelevat yhteisen leikin ja touhuamisen parissa tärkeitä sosiaalisia taitoja. Lisäksi kävijänä tapaat myös vapaaehtoisiamme, jotka tarjoavat juttu- ja leikkiseuraa kävijöille.

Vauvat ja taaperot viihtyvät Olkkarin leikkinurkkauksen ja lelujen parissa. Löydät tiloistamme myös imetyshuoneen, vaipanvaihtopisteen ja vaippoja sekä keittiöstämme ruokailuvälineet, jääkaapin ja mikron. Olkkarin aukioloaikojen puitteissa voi myös käydä temmeltämässä pienessä liikuntasalissamme.

Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää että piipahdat paikalle ja sinut otetaan lämmöllä vastaan. Tule Albertin olohuoneeseen juttelemaan, virkistymään tai vain nauttimaan kivasta tunnelmasta!

Kohdataan Olkkarilla!

 

Albertin olohuoneen kevätkauden (2.3.- 17.6.) aukioloajat:

  • Maanantai (International Monday) klo 9:30 - 14:00
  • Keskiviikko klo 9:30 - 15:00
  • Torstai klo 9:30 - 15:00
  • Perjantai klo 9:30 - 15:00

 

Tervetuloa myös Olkkarin Facebook-ryhmään, jossa tiedotamme Olkkariin liittyvistä asioista!

 

Koronaturvallisuudesta

Haluamme tehdä Olkkarista mahdollisimman lämpimän sekä turvallisen paikan vierailla. Noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia koronaturvallisuuteen liittyen. Pidämme huolta tilojen ja lelujen siisteydestä sekä tarjoamme kasvomaskit kävijöille ja käsidesiä on saatavilla. Suosittelemme kasvomaskien käyttämistä. Toimintaan saa osallistua vain oireettomana. Kävijöiltä ei tarkisteta koronapassia. Tämänhetkisten ohjeiden mukaisesti emme rajoita henkilömäärää Olkarilla.

 

Tarjoamme lapsiperheille myös muita maksuttomia palveluita:

Perhementoritoiminta: Haluaisitko jakaa lapsiperhearkeasi toisen aikuisen kanssa? Voit hakea HelsinkiMission perhementoria ja saada elämäntilanteeseesi sopivaa tukea. Perhementori on HelsinkiMission koulutettu vapaaehtoinen, jonka tehtävä on tukea vanhemmuuttasi. Perhementorin kanssa voitte puuhailla yhdessä koko perheenä taikka jutella kaksin. Tapaamisia on pari kertaa kuukaudessa vuoden ajan. Lue lisää ja ota yhteyttä.

Yksinäisyystyö tarjoaa maksuttoman ja luottamuksellisen mahdollisuuden käsitellä omaa yksinäisyyttä itsenäisen työskentelyn ja keskustelutapaamisten avulla. Työskentely tapahtuu toistaiseksi etäyhteyksin. Lue lisää ja ota yhteyttä.

 

Lisätietoja:

albertinolohuone@helsinkimissio.fi

Olavi Karvonen
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori: Albertin olohuone
09 2312 0245, 044 291 8627