Neuvolaparkki Kampin perhekeskuksessa

Kaipaatko ylimääräistä käsiparia neuvolassa käynnin yhteydessä? Ilahduttaisiko leikkihetki perheen pienimpiä arjen kiireiden keskellä?

Neuvolaparkki

Joka tiistai klo 9.30–15.00 Kampin perhekeskuksen ala-aulassa järjestettävä Neuvolaparkki on lapsiperheille suunnattua lapsiparkin kaltaista toimintaa. Neuvolaparkissa järjestetään säännöllisin väliajoin yhteistä tekemistä ja toimintatuokioita, esimerkiksi satuhetkiä ja askartelua.

Vapaaehtoiset kohtaavat lapsiperheitä leikin, kahvikupposen ja yhteisen hetken äärellä. Vanhemmat lapsineen voivat pysähtyä ennen tai jälkeen neuvolassa asioinnin tai tulla mukaan, vaikka muuta asiointia perhekeskuksessa ei olisikaan.

Toimintakielinä suomi ja englanti.

Lisätietoja

Olavi Karvonen, Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori:
Albertin olohuone, p. 09 2312 0245, 044 291 8627

Albertin olohuone

Albertin olohuone eli Olkkari on lämminhenkinen kohtaamispaikka lapsiperheille ja senioreille Helsingin ydinkeskustassa. Olkkarilla tapaat HelsinkiMission vapaaehtoisia, jotka tarjoavat juttu- ja leikkiseuraa kävijöille.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme johdattaa sinut mielenkiintoisten tarinoiden äärelle. Tilaajana saat sähköpostiisi koskettavia tarinoita, tietoa yksinäisyydestä ilmiönä sekä ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja erilaisista auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua sähköisen viestinnän.