Ota yhteys


-tempaus


kouluille


Nuoret naiset halaavat toisiaan

Ilmoita koulusi mukaan Ota yhteys -tempaukseen

Ota yhteys -tempaus on mahdollisuus kouluille tai luokille vähentää yksinäisyyttä yhdessä HelsinkiMission kanssa. Tempauksessa oppilaiden tehtävänä on ottaa yhteyttä kuuteen henkilöön, joiden kuulumisia ei ole hetkeen kysynyt, sekä hankkia sponsori itselleen. Ota yhteys -tempauksen voi järjestää koulun vapaasti valitsemana päivänä.

Tempauksen tavoitteena on vahvistaa lasten ja nuorten sosiaalisia suhteita sekä kokemusta siitä, että yksinäisyyden vähentämisessä jokaisella yhteydenotolla on väliä – itselle ja muille. Koulu voi itse valita keräyksen kohteeksi yksinäiset ikäihmiset, apua tarvitsevat nuoret tai yleisesti HelsinkiMission yksinäisyystyön.

Ilmoita koulusi Ota yhteys -tempaukseen

Koulun osoite *
Yhteyshenkilön nimi *
Nuori poika yksin istumassa

Toivoisin, että minulla olisi joku ihminen joka kysyisi minulta edes joskus, että mitä kuuluu.

Apua saava nuori
Nuoret lohduttavat toisiaan

Ota yhteys -tempauksen keräys

Ota yhteys -tempauksen hyväntekeväisyyskeräys toteutetaan verkossa, jolloin koulu voi seurata keräyssummaa reaaliaikaisesti. Keräys järjestetään koulun vapaasti valitsemana ajanjaksona.

Lähetämme myös lukuvuoden päätteeksi sähköisen diplomin upeasta työstä.

Näin Ota yhteys -tempaus toimii

1. Ilmoittautuminen

Ilmoittakaa koulunne tai luokkanne mukaan Ota yhteys -tempaukseen yllä olevalla lomakkeella. Toimitamme sähköpostitse tarvittavat materiaalit. Tempaus voidaan järjestää joko osana tavallista koulupäivää tai erillisenä tempauksena.

2. Ota yhteyttä

Tempauksessa oppilaat ovat yhteydessä vähintään kuuteen henkilöön, joiden kuulumisia he eivät ole hetkeen kysynyt. Yhteydenotto voi tapahtua puhelimitse, kasvotusten, WhatsAppissa tai postikortilla.

3. Sponsorointi

Oppilas pyytää läheisiään tai muita tuttaviaan ryhtymään Ota yhteys -tempauksen sponsoriksi. Sponsori kertoo lupaamansa lahjoitussumman yhteydenottojen määrällä ja tekee lahjoituksen keräyssivuille.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä.

Niina Frösén

Varainhankintapäällikkö +358 44 735 5138 niina.frosen@helsinkimissio.fi

Silva Simojoki

Ohjelmavastaava silva.saulio@helsinkimissio.fi +358 43 201 3192