×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Jaa maailmasi, et jää yksin

Nuori, et ole yksin. Nuorten kriisipiste ja Krisjouren för unga palvelevat puhelimitse ma–to klo 9–11 suomeksi 045 341 0583 sekä ruotsiksi 045 341 0574. Hoidamme varatut ajat ensisijaisesti etäyhteyksillä, josta sovimme jokaisen nuoren kanssa henkilökohtaisesti.

Kaipaatko tukea ja juttuseuraa korona-ajan keskelle? Karanteenikaveri on vapaaehtoinen tukihenkilö, jonka kanssa voit vaihtaa ajatuksia sinulle tärkeistä asioista kerran viikossa. Lue lisää >

 
Sanotuilla sanoilla on merkitystä

Vastoinkäymisiä tulee meistä jokaiselle. Kenenkään ei kuitenkaan pitäisi jäädä pahoinvointinsa kanssa yksin. 

Surua tai pahaa oloa helpottaa parhaiten puhuminen. Vaikeista asioista voi joskus olla helpompi puhua ulkopuoliselle kuin läheiselle.

Nuorten kriisipiste tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua kriisityöntekijän kanssa 12–29-vuotiaille nuorille, aikuisille, pareille ja nuorten perheille. Sinä päätät, mistä haluat meille puhua. Me olemme sinua varten.

Vi erbjuder även samtalsstöd på svenska. Läs mer >

 
Soita meille

Voit soittaa meille maanantaista torstaihin klo 9–11, p. 045-341 0583. Keskustelemme puhelimessa sinulle parhaiten sopivasta avusta ja ohjaamme tarvittaessa muihin tarpeenmukaisiin palveluihin.

Ajanvaraukseton vastaanotto osoitteessa Albertinkatu 33 on toistaiseksi suljettu koronavirusinfektioiden välttämiseksi. Jos sinulla on varattu aika, työntekijäsi on sinuun yhteydessä. Kasvokkaisten kohtaamisten sijaan pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle etävastaanoton.

Tule sellaisena kuin olet

Meille päästäksesi et tarvitse lähetettä tai diagnoosia ja sinun ei tarvitse olla helsinkiläinen.

Ammattiauttajiemme kanssa voit puhua mistä tahansa sinulle tärkeästä aiheesta. Ei ole olemassa liian pientä kriisiä ottaaksesi yhteyttä meihin.

Voit tulla yksin, perheesi, seurustelukumppanisi tai kavereidesi kanssa. Voit kertoa meille nimesi tai jättää kertomatta. Pääasia, että tulet sellaisena kuin olet.

 

Muita auttavia tahoja:

Akuuteissa kriisitilanteissa kannattaa olla aina yhteydessä oman alueen kriisipäivystykseen tai psykiatrian päivystykseen.

Helsingissä:

 

Yksilötapaamiset

Ensimmäisellä käynnillä kartoitamme tilanteesi ja avun tarpeesi kanssasi tarkemmin. Tarkoituksena on...

Paritapaamiset

Mikään parisuhde ei ole täydellinen. Nuorten kriisipiste auttaa myös parisuhdeongelmissa. Tapaamisten...

Perhetapaamiset

Mitä nuoremmasta nuoresta on kyse, sitä suurempi on yleensä perheen vaikutus nuoren hyvinvointiin.

...

Ryhmät

Yksi tapa käsitellä elämäntilannettasi on puhua siitä ryhmässä. Muiden osallistujien...

Karanteenikaveri

Kaipaatko tukea korona-ajan keskelle? Karanteenikaverin kanssa voit vaihtaa ajatuksia etäyhteyksin kerran viikossa.

Tukihenkilö nuorelle

Kaipaatko tukihenkilöä tueksi elämääsi? Voit saada vapaaehtoisen tukihenkilön ainakin vuodeksi. Koronavirusepidemian aikana tukisuhteet aloitetaan etätapaamisilla.

Oppilaitosyhteistyö

HelsinkiMission Nuorten kriisipisteen oppilaitosyhteistyön tavoitteina on ennaltaehkäisevä vaikuttamistyö nuorten parissa ja tiedon jakaminen avunsaannin mahdollisuuksista sekä Nuorten kriisipisteen toiminnasta.

Hae apua ajoissa

Saapumisohjeet

Tule Helsingin Kamppiin Albertinkadun ja Kalevankadun kulmaan

Astu rohkeasti porttikäytävästä peremmälle

Sisäänkäynti on porttikäytävän jälkeen heti vasemmalla. Tervetuloa!