×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Nuori, et ole yksin

Pientä tai suurta yksinäisyyttä voi tuntea kuka tahansa

12–29-vuotias nuori, olemme täällä sinua varten. Voit saada HelsinkiMissiosta keskusteluapua ammattilaisen kanssa, koulutetun vapaaehtoisen arkesi tueksi sekä vertaistukea ryhmässä. Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä, millainen apu sopisi sinulle parhaiten.

Tarjoamme maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua etäyhteyksin 12–29-vuotiaille nuorille, aikuisille, pareille ja nuorten perheille sekä tukihenkilötoimintaa. Akuuteissa kriisitilanteissa ole yhteydessä päivystykseen. Hätätapauksissa soita aina 112.
 

Keskusteluapua nuorelle

Tarjoamme maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua 12–29-vuotiaille nuorille, aikuisille, pareille ja nuorten perheille.

Apua yksinäisyyteen

Kärsitkö yksinäisyydestä ja olet yli 18-vuotias? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Karanteenikaveri

Kaipaatko tukea korona-ajan keskelle? Karanteenikaverin kanssa voit vaihtaa ajatuksia etäyhteyksin kerran viikossa.

Tukihenkilö nuorelle

Kaipaatko tukihenkilöä tueksi elämääsi? Voit saada vapaaehtoisen tukihenkilön ainakin vuodeksi.

Vertaistukea ryhmästä

Yksi tapa käsitellä elämäntilannettasi on puhua siitä ryhmässä. Tule nyt mukaan itsetuntoa vahvistavaan Minä riitän -etäryhmään!

Oppilaitosyhteistyö

HelsinkiMission Nuorten kriisipisteen oppilaitosyhteistyön tavoitteina on ennaltaehkäisevä vaikuttamistyö nuorten parissa ja tiedon jakaminen avunsaannin mahdollisuuksista sekä Nuorten kriisipisteen toiminnasta.

Hae apua ajoissa

Saapumisohjeet

Tule Helsingin Kamppiin Albertinkadun ja Kalevankadun kulmaan

Astu rohkeasti porttikäytävästä peremmälle

Sisäänkäynti on porttikäytävän jälkeen heti vasemmalla. Tervetuloa!