Nuoret

TUULA COLLIANDER

Lukuaika:

1min

6.6.2018

Jo joutui armas aika…

Kesä tuli kohisten ja kukkaloisto puhkesi kerralla iloksemme. Viime viikonloppuna juhlittiin nuoria, ja nuoret juhlivat kesää, tulevaisuutta ja saavutettuja etappeja. Tunnelma oli katossa, monen uurastus oli tuottanut tulosta, ja mieli odotti jo lomaa ja rentoa meininkiä.

Pientä jännitystä ilmaan toivat tulevat pääsykokeet opintoihin tai juuri suoritettujen pääsykokeiden tulosten odotus. Tuttavien ja sukulaisten kysymykset tulevaisuuden suunnitelmista aiheuttivat joko hämmennystä ja ahdistusta tai intoa kertoa unelmistaan. Kaikille tulevaisuuden suunnitelmat eivät ole selvät.

Kevät on nuorten elämässä suuri taitekohta; peruskoulun päättäminen tai toisen asteen koulutuksesta valmistuminen avaa uuden vaiheen elämässä. Iloa ja tuskaa – mitä seuraavaksi?

Olemme HelsinkiMissiossa nostaneet nyt keväällä esiin nuorten asiaa, sillä etenkin nuorten aikuisten pärjäämispaineet ovat lisääntyneet rajusti. Moni on hätänsä kanssa yksin. Ei ole ketään, kelle puhua. Tähän meidän kaikkien on tartuttava, jotta nuorten paineet eivät kasvaisi liian suuriksi.

Olemme syvästi kiitollisia kaikesta siitä lahjoittajien ja tukijoiden luottamuksesta sekä vapaaehtoisten antamasta ajasta ja välittämisestä, jota HelsinkiMission työlle ja toiminnalle kohdistetaan. Tämä tuhansien ihmisten välittämisen verkosto mahdollistaa sen, että emme jätä ihmistä yksin. Yhdessä autamme enemmän, myös huomisen haasteissa.

Kaunista kesää ja lämpimiä kohtaamisia Teille ja kanssakulkijoillenne!

Tuula Colliander
toiminnanjohtaja

PS Kesän juhlapäivien viettäminen saa erityisen merkityksen, kun muistamiset osoitetaan auttamistyöhön. Helppo tapa on perustaa oma keräys nettisivulla oma.helsinkimissio.fi tai tehdä merkkipäivälahjoitus. Onnea ja iloa juhlakauteen!

TUULA COLLIANDER

6.6.2018